Adresa ta de e-mail:
Conținutul mesajului:
Expediază
Expediază
Mesajul a fost expediat — Mulțumesc!
Completează toate câmpurile obligatorii!

SCRIE-NE

EQIP.RO
DISTRIBUITOR OFICIAL JOMA SPANIA.

FAQ

Telefonul consumatorului
0219551
https://anpc.ro/

ANPC

* In cazul in care produsul primit prezinta vreo defectiune, acesta trebuie returnat catre noi in maxim 14 zile de la primire. Returnarea se face prin curierat rapid ( FAN Courier). 
* Clientul se obliga sa plateasca si taxele de curierat, pentru returul / schimbul produsului / produselor comandate. Taxele de curierat pentru un transport sunt in valoare de 20 Ron.
* În cazul în care produsul prezinta un defect de fabricatie sau nu a fost cel comandat de client schimbarea produsului sau returnarea banilor se va efectua in mod gratuit.(prin transfer bancar, pe care il veti completa in momentul returului)
 * Produsele returnate trebuie sa se afle  in stare perfecta, asa cum au fost trimise/primite. 
* Nu acceptam schimburi sau retururi ce nu respecta aceste cerinte.
* Nu aceptam retururi cu ramburs. Plata oricarui retur ce respecta termenii si conditiile eqip.ro va fi efectuata dupa primirea si verificarea produselor returnate, si nu inainte prin plata la primirea coletului.
* Rambursarea banilor pe produsele returnate (inclusiv taxe de transport sau nu, dupa caz) se va face prin transfer bancarsi nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Cum se efectueaza returul?
-  Puteti sa returnati  produsul/produsele prin curier la adresa Str. Fundatura Harmanului,nr. 2A ,complex duplex 2,Joma ,Brasov (va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor care variaza in functie de modalitatea aleasa), fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

RETURNAREA PRODUSELOR

Livrarea se face prin compania de curierat, cu plata ramburs (la primirea coletului) sau plata online
Termenul de livrare este de 1-5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii, la adresa specificata in formularul de comanda. Procesul de livrare se va face numai dupa ce comanda va fi confirmata, in urma unui apel telefonic al departamentului vanzari.
Pot aparea intarzieri de livrare din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de compania noastra sau de cea de curierat sau daca adresa dvs. este intr-o zona in care compania de curierat nu are acoperire permanenta.
Taxa standard de expediere este de 24 Lei, iar pentru comenzile de minim 250 Lei, transportul este gratuit.
Pentru alte detalii si clarificari nu ezitati sa ne contactati.

LIVRAREA COMENZILOR

FAQ

ANPC

RETURNĂRI

LIVRĂRI

SERVICIU CLIENȚI

URMĂREȘTE-NE

Contact

Despre noi

DESPRE NOI

Returnarea produselor

Livrarea comenzilor

SERVICIU CLIENȚI

weeqipyou@gmail.com

Luni-Vineri 09:00 - 17:00

+40720 207 720